Obs! Denne stilling er ikke aktiv!

Denne stillingen kan ikke søkes på nåværende tidspunkt. Enten fordi den enda ikke er aktiv eller fordi søknadsfristen er overskredet.

WAGNER - Søker dyktig ekstrahjelp til WAGNER Ski Storsenter

Vær med til å skape gode kundeopplevelser gjennom herremote.

Som ekstrahjelp vil du få en spennende hverdag med fokus på dine kunder. Gjennom vårt varesortiment og ditt talent for å selge, skal du være med til å sikre at butikken oppnår de fastlagte budsjetter. Vi ønsker naturligvis at du har en brennende interesse for mote og for å gi kunden den beste service.

Vi ser etter personer som kjenner seg igjen i følgende beskrivelse:

  • Tilgjengelighet på dagtid er en fordel
  • Du har erfaring fra lignende jobb i detailbransjen og er selvfølgelig interessert i mote
  • Du er åpen og utadvent.
  • Du er profesjonell til salg og kundebehandling.
  • Du er resultatorientert og serviceinnstilt og finner energi i både store og små arbeidsoppgaver.
  • Du leverer resultater og har høj gjennomføringsevne.
  • Du trives med å jobbe i et højt tempo  

Vi kan tilby:

Wagner er en dansk detaljkjede, som har ambisjoner om vekst gjennom ansettelsen av den rigtige profil. Gjennom intern oplæring kan vi stimulere din personlige utvikling, og få en medarbeider som vokser i takt med virksomheten. På denne måte står vi sammen om å skape din suksess i butikken.

 Send søknad og CV med bilde via linken . Søknader vurderes fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Arbeidssted

Jernbanesvingen 6, 1400 Ski (Akershus)

Stillingstype

Ekstrahjelp

Søknadsfrist

Raskest mulig

Tiltredelse

Raskest mulig

Opprettet

29.10.2019

Vil du holdes oppdatert med nye ledige stillinger? Med en jobbagent får du automatisk tilsendt relevante stillingsannonser.

Opprett jobbagent

Kontaktperson

Syed Waqas Ahmed

Sales Manager

Telefonnummer 40102157

Virksomhetsbeskrivelse

Den første Wagner-butikken åpnet i Aalborg allerede i 1946. Wagner har gjennomgått en imponerende utvikling siden den første butikken i Aalborg og har med tiden ekspandert til at vi i dag teller mer enn 80 butikker. I år 2000 ekspanderte Wagner til Norge og har med tiden åpnet flere Wagner-butikker i hele landet og er således en vesentlig spiller på herretøysmarkedet i Norge med 17 butikker. 

Wagner er eid av PWT-Group som blant annet utgjør PWT Brands, som produserer våre merker; Lindbergh, Bison, Shine Original, Junk de Luxe og Jack’s Sportswear Intl., samt Danmarks største kjede for herreklær, Tøjeksperten.

Vi søker derfor alltid medarbeidere med den rette mentale innstillingen og ambisjonen om å gjøre en forskjell. På samme tid er vi også bevisste på at mennesker ikke utelukkende lever for å arbeide, men også har behov for personlig utvikling i jobben samt ønsker å bruke tid på familie, venner og fritidsaktiviteter. Derfor jobber vi kontinuerlig med å ansette og fastholde de beste selgerne som både kan, vil og trives i individuelle rammer som gir de optimale betingelsene for DEG! slik sett forventer vi noe av våre medarbeidere, og på samme måte kan de også forvente noe av oss.